2021. január 25.
Felelnie kell a gyorshajtónak

Felelnie kell a gyorshajtónak

Az árokban kötött ki a kisbusszal, két utas is sérült.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálta annak a balesetnek a körülményeit, amely 2018. január 21-én 20 óra 30 perc körül történt a 4-es számú főúton, Kaba közelében – írja a Police.hu.

A nyomozás adatai szerint egy férfi az általa vezetett személygépkocsival nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett Püspökladány felől Debrecen irányába, amikor a főút 190. kilométerszelvényében a jármű a havas úttesten megcsúszott. A sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett és az út melletti árokba hajtott, ahol felborult. A baleset során a járművezető és egyik utasa könnyű, míg másik utasa súlyos sérülést szenvedett.

A nyomozó hatóság 2018. május 14-én befejezte a vizsgálatot és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Megosztás

Így élünk titokban a HIV-vel

Hello Közélet

Így élünk titokban a HIV-vel

  • 2020.10.9

Márta és Éva tanárnők, édesanyák, nagymamák, feleségek. Egy dolog különbözteti meg őket másoktól: minden nap pontosan ugyanakkor gyógyszert kell szedniük, mert mindketten HIV-vel élnek. Átlagos életet, egy nem átlagos kórokozóval.