2022. január 18.
Mostantól csak ökológiai gazdaságból származó tojások a Kifli kínálatban

Mostantól csak ökológiai gazdaságból származó tojások a Kifli kínálatban

A kifli.hu érzékelve a fogyasztói trendeket, március végétől átalakítja tojás kínálatát, amelyben mostantól nem szerepelnek ketreces tartású tyúkok által tojt termékek: kizárólag mélyalmos, szabad tartású és bio tojás található a virtuális polcokon.

„A fogyasztói igényeket és a vásárlási trendeket folyamatosan figyeli a Kifli, ennek a folyamatnak az eredménye a minőségi és környezettudatos kínálatunk, amely kiegészül az állatjólétre való odafigyeléssel” – magyarázta ezt a hazánkban úttörő lépést Makkay János, a kilfi.hu ügyvezető igazgatója. Az online szupermarket polcain mostantól tízféle tyúktojásból választhatnak a vásárlók, ebből hat mélyalmos, kettő szabad tartású és kettő ökológiai gazdaságból származik.

 

„A húsvét közeledtével ez a téma különösen fontos, így március végétől csak ketrecmentes tojások lesznek megtalálhatóak a polcunkon, amelyeket, a Kifli megszokott sajátosságát követve, hazai beszállítóktól szerzünk be” – tette hozzá Makkay. A szabadtartás egyébként nem csak az állatok életminősége, de a termékek szempontjából is nagyon fontos, a tojás esetében javítja a beltartalmat, ezért is választották ezt a módszert a Kifli hazai beszállítói, így a Farm Tojás, a Youtyúk és a Heppenheimer is. A kifli.hu hitvallása szerint mindennél fontosabb a minőség, de ezek után is marad majd a ketreces tojásokkal azonos, kedvező árú ajánlat az oldalon.

Megosztás

5 tipp a téli megfázás elkerülésére

Hello Mozaik

5 tipp a téli megfázás elkerülésére

  • 2021.12.20

Az izgatott karácsonyi készülődést könnyedén elronthatja, ha a nátha ledönt minket a lábunkról. Érdemes odafigyelni a szakértő tippjeire, amelyekkel csúcsformában tarthatjuk immunrendszerünket ebben a hideg időszakban is.